Nakon uspešno izvršene prezentacije sistema Ajax zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo naš asortiman proširiti novim i inovativnim proizvodima koji će zadovoljiti potrebe kupaca koji tragaju za najmodernijom i najpouzdanijom opremom. Naši najuspešniji kupci imali su priliku da se upoznaju sa  inovativnim rešenjima tehničke zaštite i saznaju zašto je AJAX za kratko vreme postao najzastupljeniji bežični sistem u EU.

 

Nova generacija bežičnih sistema zaštite

Ajax Systems kreira profesionalne sigurnosne sisteme od 2011., kombinujući strastveni i inovativni inženjerski pristup s iskustvom, znanjem i tehnološkim dizajnom. Više od 40 inženjera, IT stručnjaka i specijalista raznih delatnosti učestvuje u razvoju novih proizvoda i rešenja od kojih je 5 patentirano u SAD-u.

Ajax rešenja osmišljena su tako da će zadovoljiti potrebe svakog korisnika te pružaju potpuno novo iskustvo u korišćenju sigurnosnog sistema. Ajax rešenja krasi vrhunski dizajn i reč je o visoko funkcionalnom proizvodu kojem sigurnosni izazovi ne ugrožavaju estetiku i moderni izgled.

Današnji korisnici sigurnosnih rešenja žele gotov proizvod, bez dodatnih komplikacija i opterećenja oko funkcionisanja sistema. Stoga su Ajax proizvodi pojednostavljeno osmišljeni kako bi bili što intuitivniji i pružali iskustvo rukovanja, koje pruža bilo koji drugi, danas popularni gadget.

 

Inovativni alarmni sistemi Ajax

Comments are closed.